Voeding & Beauty - Vitaalboost
THE ART OF WELLBEING

Gezond afvallen zonder sporten, het detoxen van je lichaam of je sportprestaties verbeteren? Alles is mogelijk met dit systeem! SUPERFOOD SYSTEEM ISAGENIX + REWARD WINNING COLLAGEEN

Een lichaam wat onder langdurige stress staat, of gevuld wordt met verkeerde voeding bouwt daardoor ook spanning op. Uiteraard kan  door middel van ademwerk het lichaam geprikkeld worden teneinde om de spanning los te laten. Echter speelt voeding ook een belangrijke rol om stress symptomen te verminderen. En  in het bijzonder om de algehele vitaliteit te bevorderen.

Zelf heb ik diverse ervaringen met verschillende voedingssystemen en diëten. Dankzij deze ervaringen en vanwege de Post HBO opleiding Leefstijl & Vitaliteitscoach, heb ik inmiddels een aardige kennis opgebouwd over voeding. Wat werkt wel, wat werkt niet.

Onlangs heb ik een voedingssysteem ontdekt, Isagenix genaamd. Dit systeem  zorgt er voor dat je je lichaam goed voedt en ondersteunt met kwalitatieve producten en voedingssupplementen. In het bijzonder vind ik dat belangrijk ; je lichaam voeden in plaats van vullen. Zodra je je lichaam tijdelijk uitput met crash diëten, krijg je daar ten gevolge van een jojo effect Dat is zeker niet de bedoeling! Isagenix helpt je bij het gezond afvallen en  ten tweede helpt Isagenix op langere termijn bij het beheersen van een gezond gewicht.

Ook voor sporters is er een fantastisch systeem beschikbaar. Een systeem met als doel  het opbouwen van spiermassa, of met als doel het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het herstel na de training.

Mijn eigen ervaring en resultaten met dit systeem hebben mij doen besluiten dit te delen en op te nemen in mijn aanbod

Ter verduidelijking; ik heb alles 9 maanden uitgeprobeerd teneinde ook de lange termijn resultaten te kunnen beoordelen. Ten eerste was ik benieuwd wat er zou gebeuren als ik 2 weken op vakantie zou gaan en de teugels zou laten vieren. Alles bij elkaar was ik nog geen halve kilo bijgekomen, om kort te gaan; HET WERKT ook op lange termijn! Uiteindelijk ben ik nu 7 kg afgevallen  (3,5 kg in de 1e 30 dagen) en maar liefst 25 cm in omvang. Naast de verbluffende resultaten zijn de producten bovendien van uitstekende kwaliteit en smaak, daardoor is het makkelijk vol te houden. Stel dat je wilt afvallen en tegelijkertijd chocola en chipjes kunt blijven eten, wie wil dat nou niet:)

 

DUS WIL JIJ?

PAPJE

HET AANBOD

De producten van Isagenix zijn er op gericht om alle toxische stoffen uit het lichaam te verwijderen om vervolgens de juiste voedingsstoffen toe te voegen. Eerst een detox met als doel om het lichaam weer in balans te brengen.

Isagenix onderscheidt zich van concurrenten door hun inzet voor wetenschappelijk onderzoek. Zo is Isagenix  bijvoorbeeld partnerschappen aangegaan met gevestigde universiteiten en laboratoria die wetenschappelijk onderzoek uitvoeren. Alle onderzoeken zijn op te vragen en inzichtelijk.

Het 30 dagen voedingssysteem

In de meeste gevallen start je met het 30 dagen systeem waar je in een maand aan de slag gaat met de producten van Isagenix.

Het 30 dagen systeem bestaat uit:

 • Een botanische tonic met Ayurvedische kruiden teneinde om je weerbaarder te maken tegen de alledaagse stressfactoren.
 • Het vervangen van maaltijden door volwaardige maaltijdshakes (1 of 2 maaltijden)
 • Verantwoorde tussendoortjes (o.a. chocolade en chipjes)
 • Een of twee normale maaltijd(en) op een dag (ontbijt, lunch of diner)
 • Intermittent fasten op basis van cleansedagen, waarop je je lichaam aan de ene kant reinigt en daarnaast afvalstoffen laat verdwijnen (detoxen)

Na deze maand gaan we kijken op basis van de behaalde doelen hoe we verder gaan.

Bij een 30 dagen reset weight los (premium) pakket zitten 2 afspraken van een 1/2 uur inbegrepen in mijn praktijkruimte in Breda. Je wordt dan gewogen op een speciale weegschaal die niet alleen gewicht meet, maar tevens het vetpercentage, het visceraal vet (=gevaarlijke vet! rondom de organen) en de spiermassa met als doel om te bekijken of het afvallen op de juiste manier plaatsvindt. Ook wordt op een aantal delen van het lichaam de omvang gemeten. De 1e afspraak is bij de start en de 2e afspraak na afloop van het 30 dagen systeem.

Ben je niet tevreden? Vind je het resultaat niet zoals je had verwacht? Je krijgt het volledige aankoopbedrag van het door jouw bestelde pakket gewoon terug.

Uiteindelijk heb je niets te verliezen……… behalve dan je overgewicht, vermoeidheid, stress en lage energie.

RESULTAAT VAN ANDEREN MET HET VOEDINGSSYTEEM:

COLLAGEN ELIXER
Een effectief collageen supplement heeft de juiste ingrediënten in een klinisch bewezen effectieve dosering voor ons lichaam.
Er zijn veel collageen supplementen op de markt met een waslijst aan ingredienten. Échter is de dosering van ingrediënten vaak te laag om effect te hebben. Óf er zijn ingrediënten in het collageen supplement die niets te maken hebben met onze eigen collageen productie.
Onderstaande ingrediënten zitten in de Collageen Elixir ✨. In de juiste effectieve hoeveelheid per dosering 🎯
Ken de feiten en doe je huiswerk 📚 alvorens een collageen supplement aan te schaffen 🙌
Ons collageen:
 • 5 gram marine peptiden; wordt onttrokken uit koolvis en kabeljauw uit de Scandinavische oceanen (maar het smaakt heerlijk!) Collageen type I, wat het meest overeenkomt met het menselijk collageen.
 • Bron van zink, vit B8 en vitamine C
 • Krachtige mix van gojibes, Acerola bessen, Aloe Vera en Kamille
 • De UNIEKE dubbele nutri-technology is een techniek waarbij het collageen is ingekapseld waardoor het 100% beschermd is tegen afbraak van maagzuur
 • 100 % natuurlijk & 0% toegevoegde suikers
 • Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recyclebare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek.
 

RESULTAAT VAN ANDEREN MET DE COLLAGEEN:

award collagen
collagen what it does
Vitaalboost draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders