One Day Retreat - Vitaalboost

One Day Retreat

Een dag waarop je mag ontspannen en ontvangen

Wanneer had jij voor het laatst een dag helemaal voor jezelf?

🌟 Ontsnap aan de chaos en vind innerlijke rust! 🧘‍♀️🌈

Voel je je overweldigd door het drukke leven? Verlang je naar een kostbaar moment van ultieme ontspanning? 🌸 Bereid je voor op een onvergetelijke retraite – een dag die je leven zal transformeren! 🌞

🧘‍♀️ Duik onder in de serene wereld van yoga en meditatie, waar rust en harmonie je omarmen. Laat stress en spanning moeiteloos van je afglijden terwijl je je hart opent en je geest tot rust brengt. 🕊️

🎶 Laat je ziel genezen tijdens een klankreis die je meeneemt op een reis naar innerlijke harmonie. 🌌 Voel de vibraties resoneren door elke cel van je lichaam en bevrijd jezelf van blokkerende emoties. 🌬️

🥗 Geniet van een verrukkelijke vegetarische lunch die niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook je lichaam voedt. Voedzame ingrediënten zullen je energiepeil verhogen en je vitaliteit herstellen. 🌱

💨 Ervaar de kracht van ademwerk terwijl je negatieve patronen en diepgewortelde blokkades doorbreekt. Ontdek je innerlijke kracht en creëer ruimte voor positieve transformatie.

Word de beste versie van jezelf en herstel de verbinding met je ware zelf. 🌺 Mis deze unieke kans niet – schrijf je nu in voor de one day retreat en geef jezelf het geschenk van ultieme ontspanning en innerlijke groei! ✨🌟

Deze dag is speciaal voor jou ♡

De One Day Retreats geef ik op 2 locaties : in Langenboom (Zuid Oost Brabant) en in Breda

bijklankschalen

Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze dag?

  • Easy Yin Yoga ; eenvoudige stretchoefeningen voor alle niveaus
  • Soundhealing middels klankschalen
  • Meditaties en breathwork
  • Gezonde vegetarische 2 gangen lunch
  • Chi Neng Qigong in Breda of stiltewandeling in Langenboom
  • Verbonden ademsessie
  • Closing Circle

     

De ochtend geeft ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke proces. We starten in kleine groepen ,van tussen de 5 -15 deelnemers (max. 8 deelnemers in Langenboom), met eenvoudige Yin Yoga oefeningen en (klankschaal) meditaties, om vertrouwen en rust in je lijf te ervaren.

Na een gezonde lunch start het middagprogramma in Langenboom met een stiltewandeling van circa 1 uur. Bij slecht weer wordt er een alternatief programma aangeboden in de vorm van yoga Nidra. In Breda start het middag programma met een Chi Neng Qigong les van 45 minuten. Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die bekend en geliefd is vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige oefeningen stimuleren je energie (qi) en maken je ontspannen en krachtig. Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel, mentaal. 

De dag wordt afgesloten met een goed begeleide verbonden ademsessie. Je verwerkt spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht en ontspanning. Het gebeurt regelmatig dat je tijdens een diepgaande ademsessie mooie inzichten over jezelf en je patronen krijgt.

Ruimte in je ademhaling betekent ruimte in je hoofd en in je leven.

Duur: 7 – 8 uur
Inloop: 9.15 uur, start 9.30 uur tot circa 16.30 /17.00 uur
Groepsgrootte : 5 – 15 personen
Locatie: Breda of Langenboom
Investering is € 123 excl. BTW, € 149 incl.  BTW

Vegetarische lunch bestaande uit soep, brood en onbeperkt thee en water inbegrepen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen, indien op voorhand doorgegeven.

Diverse data in Langenboom

Zondag 14 april 2024 om te reserveren (NOG 1 LAATSTE PLEK) klik hier >>

Zondag 30 juni 2024 om te reserveren klik hier >>

Zondag 6 oktober 2024 om te reserveren klik hier >>

Zondag 10 november 2024 om te reserveren klik hier >>

Data in Breda

Zondag 13 oktober 2024 om te reserveren klik hier >>

Voor (zakelijke) groepen zijn groepsarrangementen mogelijk voor minimaal 6 personen op een zelf te bepalen datum.

Prijs op aanvraag.

 

One Day Retreat

Reis van je hoofd naar je hart tijdens een One Day Retreat van Vitaalboost. Tijdens deze korte retreat van één dag help ik je om meer verbinding te maken met jezelf. Door middel van onder andere diverse ademhalingstechnieken, stretchoefeningen en meditatiesessies kun je tijdens deze retreat op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau in contact komen met jezelf.

Voor wie is een One Day Retreat geschikt?
Lukt het je niet om tot rust te komen in het dagelijks leven? Rust in je hoofd is essentieel voor je welzijn en persoonlijke ontwikkeling. De One Day Retreat is geschikt voor iedereen die een hele dag lang niet bezig wil zijn met verplichtingen en de verwachtingen van anderen. Door een dag helemaal voor jezelf te ‘reserveren’ op een veilige plek, kun je volledig tot rust komen.

Hoe ziet een One Day Retreat eruit?
Tijdens deze One Day Retreat wordt op verschillende manieren ruimte in je hoofd gecreëerd. Met een groep van ongeveer 5 tot 15 deelnemers zoek je de rust en de verbinding met jezelf op. De ochtend begint met Yin Yoga oefeningen en klankschaalmeditaties die je helpen om meer aandacht te geven aan je persoonlijke proces. In de middag krijg je een gezonde, vegetarische lunch waarna er een stiltewandeling zal worden gemaakt. OF een Chi Neng Qigong les zal worden gevolgd. De oefeningen die je leert zorgen voor meer ontspanning en kracht. De dag eindigt met een verbonden ademsessie.

De positieve effecten van een verbonden ademsessie

De ademsessie waar deze retreat mee eindigt, helpt je om meer controle te krijgen over je lichaam en gedachten. Je verwerkt spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht en ontspanning. Wat niet veel mensen weten is dat je via ademhalingstechnieken invloed kunt uitoefenen op het autonome zenuwstelsel. Dit zorgt onder andere voor een betere bloedsomloop. Hierdoor kan de zuurstof in je lijf beter worden verspreid. Tijdens deze ademsessie word je begeleid door een coach. Worstel je met stress, spanning of een burn-out? Via een ademsessie kun je dit soort klachten verminderen. Krijg meer ruimte in je hoofd en kom tot jezelf in een natuurlijke omgeving.

Contact opnemen voor een One Day Retreat

Heb je de behoefte om even te onthaasten? Neem dan deel aan een One Day Retreat van Vitaalboost. En hele dag lang hoef je met niets anders bezig te zijn dan met je eigen persoonlijk proces. Het programma zit vol met oefeningen en sessies die je helpen om tot rust te komen en ruimte in je hoofd te creëren.

Vitaalboost draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders