Over mij - Vitaalboost

OVER MIJ

Ik ben Sandra, woonachtig in Breda. Ik groeide op in  Langenboom, een klein dorpje in Oost Brabant.  Ik was de jongste van een gezin met twee kinderen, ik heb 1 oudere broer. De lagere school heb ik doorlopen in Langenboom op ‘t Stekske en de HAVO aan het Kruisheren Kollege in Uden.

Op mijn zeventiende ben ik van het dorp naar de stad verhuisd voor mijn opleiding Toerisme en Verkeer, eerst naar Maastricht, later naar Breda. Eenmaal mijn diploma op zak, vertrok ik naar Spanje. Het land waar ik mijn hart aan verloren heb en dat voelt als een tweede thuis. Na 10 jaar door heel Europa gereisd en gewerkt te hebben als reisleidster, DJ en horecaondernemer ben ik in 2004 teruggekeerd naar Nederland.

Mijn leven kabbelde voort tot in 2019, het jaar waarin ik op traumatische wijze mijn dochter van 15 en tevens enige kind verloor. Vanaf die dag begon een onwerkelijke periode waarin mij letterlijk de adem werd ontnomen, een periode waarin ik me afgesloten van de maatschappij heb gevoeld en kon geen verbinding met anderen maken. Ik was apathisch, voelde boosheid, angst, frustratie en vooral heel veel verdriet.
Ik heb veel gepraat en gehuild maar voelde dat het trauma zich in mijn lijf genesteld had. Tot het moment dat ik uitgepraat was……
Ik voelde dat ik van de verkramping in mijn lijf af moest, maar hoe? In de periode die daarop volgde, ontdekte ik de sleutels die leidden tot heling en een lichter bestaan.

Het begin van een reis van hoofd naar hart, van ongekende persoonlijke- en spirituele groei.

Nu begeleid ik als ervaringsdeskundige en ademcoach mensen om rust, vertrouwen, liefde en verbinding te ervaren en voluit te leven.
Ik kom graag met je in contact

Sandra Facts:

– Geboren: 3 maart 1972 te Langenboom
– DJ naam: 100% Sandra
– Dol op: stoofperen, pure chocola met karamel zeezout, risotto en truffel.
– In mijn vrije tijd: sporten (X-co), SUP-pen, dansen, Yoga, koken, lange boswandelingen met vriendinnen en mijn hondje Bowie, alles lezen en leren wat met ademwerk te maken heeft. Daarnaast maak ik graag mensen nog mooier als visagiste. 
– Behaalde diploma’s : University of Breda (1994) Post HBO Leefstijl en Vitaliteitscoach, Mark Academy (2018) Ademcoach Herleva (2021). 

Het verhaal achter mijn tattoo

Binnen 2 maanden na het overlijden van mijn dochter heb ik een tattoo laten zetten op mijn rechter onderarm, op mijn hartmeridiaan.
Het is een moeder – kind symbool (moeder met kind in de buik) en tevens een infinity teken, dat staat voor mijn oneindige liefde voor haar. Daaronder staat een hartvorm dat opgebouwd is met de vingerafdrukken van mijn dochter, links de linker wijsvingerafdruk en rechts de rechter wijsvingerafdruk.

Zo draag ik haar altijd bij me ♥

Liefde houdt niet op waar het leven op aarde eindigt ∞

De adem is je anker in het ‘nu’. Je kunt alleen ‘nu’ ademen, niet gisteren of morgen.

Vitaalboost draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders